search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42
MENU CLOSE

Φόβος και τρόμος διασήμων: Σπείρα ξάφριζε και έκρυβε σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, 700 κιλά χρυσαφικών και διαμαντιών

24.06.2017 13:27
Φόβος και τρόμος διασήμων: Σπείρα ξάφριζε και έκρυβε σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, 700 κιλά χρυσαφικών και διαμαντιών - Media

 

Η ασφάλεια Αττικής εξάρθρωσε δυο πολυμελείς σπείρες που δρούσαν σε ολόκληρη την Αττική και χτυπούσαν σπίτια διασήμων αλλά και εταιρίες. Και μπορεί τα μέλη να είχαν συλληφθεί από τον Νοέμβριο, τα κλοπιμαία όμως βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Σε δυο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι οι αστυνομικοί βρήκαν περισσότερα από 700 κιλά χρυσαφικών και διαμαντιών καθώς και 100.000 ευρώ σε «ρευστό», όλα λεία των ληστών. Βρέθηκαν επίσης ρολόγια μεγάλης χρηματικής αξίας, δαχτυλίδια, σταυροί, κοσμήματα και χρυσαφικά.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται ύστερα από τη σύλληψη, πριν από λίγες ημέρες, ενός 43χρονου Έλληνα ενεχυροδανειστή από το Μενίδι. Ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε να «ρευστοποιεί» τη λεία για λογαριασμό της σπείρας. Ο ίδιος άνθρωπος είχε κρύψει μέσα σε αυτοσχέδιες κρύπτες εντός των 2 διαμερισμάτων τον υπόλοιπο «θησαυρό». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42