search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για ελεύθερο κάμπινγκ – Το ένα είναι δίπλα στην Αθήνα (Photos)

24.06.2017 13:43
Φραγμός στο ελεύθερο κάμπινγκ - Με αφορμή τον κορωνοϊό πολλές περιοχές προχωρούν σε πλήρη απαγόρευση - Media

Μία από τις μοναδικές εμπειρίες είναι εκείνη του ελεύθερου κάμπινγκ, οι λόγοι είναι πολλοί και φυσικά όχι μόνο ο προφανής, δηλαδή, ο οικονομικός. Είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τη φύση και να ζήσεις λίγο μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Παρακάτω θα βρεις τα ιδανικότερα μέρη για να κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ και να ανακαλύψεις μια άλλη πτυχή ξεκούρασης.

Γαύδος

Διαθέτει απίθανες, αμμώδεις παραλίες και κέδρους που προσφέρουν σκιά από τον έντονο  ήλιο αλλά και στήριγμα για τη σκηνή σου. Όμορφες αμμώδεις παραλίες που προσφέρουν σκιά από τον μεσημεριανό ήλιο αλλά και στήριγμα για τη σκηνή σου. Στον Αη Γιάννη και τον Λαυρακά θα σου μείνει αξέχαστη η αίσθηηση της χαλάρωσης. Για φαγητό, οι ταβέρνες στον Αη Γιάννη και στο Σαρακήνικο θα σου προσφέρουν άφθονο ψάρι.

 Αγκίστρι

Δημοφιλής προορισμός, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Το πράσινο είναι διάχυτο στο νησί, οπότε μην ανησυχείς για σκιά. Το φαγητό είναι εύκολο στο Αγκίστρι, μπορείς να βρεις ταβερνάκια, όλη την ώρα.Ενδείκνυται και για οικογενειακό προορισμό.

Κεδρόδασος, Κρήτη

Εδώ, υπάρχουν κέδροι στην περιοχή κοντά στη θάλασσα και που με τα φυλλώματά τους προσφέρουν δροσιά στους επισκέπτες.
Εδώ θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε την ξεχωριστή παραλία νοτιοδυτικά των Χανίων.

Σαμοθράκη

Εδώ η βλάστηση πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Ποτάμια, θάλασσες,παντού και οι τοποθεσίες  για να στήσεις τη σκηνή σου  αμέτρητρες. Να επιλέξεις ποτάμι, τη θάλασσα τη βρίσκεις και αλλού. Χριστός, Παράδεισος και Γριά, είναι από τα πιο εντυπωσιακά σημεία.Το φαγητό είναι εύκολη υπόθεση θα βρεις ο,τι χρειάζεσαι!

Πηγή: autotriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56