search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:30
MENU CLOSE

Ποιος υπουργός παντρεύεται ηθοποιό και στο γάμο θα παρευρεθεί και ο Τραμπ;

24.06.2017 17:11
Ντόναλντ Τραμπ – Σίνζο Άμπε συζήτησαν για Β. Κορέα, Ιράν και εμπόριο - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο επίσημος καλεσμένος στο γάμο που θα γίνει στην υπερπολυτελή βίλα του ζευγαριού, αξίας 12.600.000 δολαρίων  

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στιβ Μνούτσιν παντρεύεται απόψε στην Ουάσιγκτον την ηθοποιό με καταγωγή από τη Σκωτία, Λουίζ Λίντον, σε μια εντυπωσιακή τελετή όπου μεταξύ άλλων είναι καλεσμένοι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του.

Ο γάμος, που θα τελεστεί σε μια ιστορική αίθουσα κοντά στο Εθνικό Πάρκο, στην καρδιά της αμερικανικής πρωτεύουσας, κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό ωσότου ένας φίλος του ζευγαριού, ο υπουργός Εμπορίου Ουίλμπουρ Ρος, αποκάλυψε την είδηση.

Πρόκειται για τον τρίτο γάμο του 54χρονου Μνούτσιν και τον δεύτερο της Λίντον.

Περίπου 300 προσκεκλημένοι αναμένεται να παραστούν στην τελετή, μεταξύ αυτών ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και άλλα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ. Επίσης αναμένεται και ο υπουργός Οικονομικών του Καναδά Μπιλ Μορνό.

Η Λουίζ Λίντον, ηλικίας 36 ετών, έχει πτυχία νομικής και δημοσιογραφίας. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως “CSI: NY” και “Cold Case” κι έχω παίξει μικρούς ρόλους σε διάφορες ταινίες.

Η Λίντον γνωρίστηκε με τον Μνούτσιν σε έναν γάμο στο Λος Άντζελες το 2013 και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου δύο χρόνια αργότερα, είπε η ηθοποιός στους New York Times. Το ζευγάρι διαμένει στην Ουάσιγκτον σε μια πολυτελή κατοικία η αξία της οποίας ανέρχεται σε 12,6 εκατομμύρια δολάρια.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28