search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Απίστευτη καταγγελία στη Θεσσαλονίκη: Επιβάτιδα δάγκωσε ελεγκτή του ΟΑΣΘ

25.06.2017 07:49
Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας - Media

Μια απίστευτη καταγγελία από τη Θεσσαλονίκη κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με την καταγγελία,  νεαρή επιβάτιδα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ δάγκωσε… ελεγκτή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίου.

Η καταγγελία προέρχεται από ανώνυμο προφίλ (εργοοασθ εμπόδια) και δημοσιεύτηκε στην ομάδα του facebook ΕΡΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΘ & ΕΜΠΟΔΙΑ.

Διαβάστε την καταγγελία:

«Στιγμές αλλοφροσύνης έζησαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη το Σάββατο ξημέρωμα γύρω στις 5:00 π.μ στο νυχτερινό δρομολόγιο της γραμμής 78Ν Αεροδρομίου, όταν σε έλεγχο εισιτηρίων από τους υπαλλήλους, μια νεαρή κοπέλα πιθανόν μεθυσμένη η κάτι άλλο άρχισε να πηδάει πάνω στα καθίσματα και τους έκπληκτους συνεπιβάτες προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίου. Αποτέλεσμα ήταν, ένας δαγκωμενος υπάλληλος, ταραχή και ταλαιπωρία των λοιπών επιβατών. Το ερώτημα του καταγγελωντα είναι λογικό και εύλογο γιατί εμείς οι σωστοί επιβάτες θα πρέπει να ανεχόμαστε τους παραβάτες και εν τέλει να επιφορτιζομαστε το κόστος της συμπεριφοράς τους. Για να πιούνε τα ποτά τους έχουν χρήματα όμως για το εισιτήριο τους που κοστίζει μισό η ενα ευρώ ούτε λόγος!»

 

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45