search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00
MENU CLOSE

Star Academy: Επεισοδιακή αποχώρηση – Η άρνηση του Κωστόπουλου να ψηφίσει και οι φωνές του Μουρατίδη (Video)

25.06.2017 08:20
Star Academy: Επεισοδιακή αποχώρηση - Η άρνηση του Κωστόπουλου να ψηφίσει και οι φωνές του Μουρατίδη (Video) - Media

 

Επεισοδιακό ήταν για ακόμη μια φορά χθες το Super Star Academy, την ώρα της αποχώρησης.

Υποψήφιοι ήταν η Δαλιδά, ο Μάκης και ο Στευλιανός, και το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στο παιχνιδι τον τελευταίο, απόφαση που εξόργισε τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε να ψηφίσει στη διαδικασία που ακολούθησε.

«Μουγκάθηκα, ζαβλακώθηκα. Μου άρεσε πάρα πολύ την ώρα που έγινε η ανακοίνωση ποιον έσωσε ο κόσμος που παίξατε ένα πολύ ωραίο τραγούδι του Καρβέλα “το κάπου, κάπως, κάποιο λάθος κάνουμε εμείς”. Τώρα σε ποιους πάει δεν ξέρω. Ο Καρβέλας όταν το έγραφε δεν ήξερε το παιχνίδι. Αλλά κάποιος κάνει ένα λάθος σήμερα, ή εμείς ή κάποιοι άλλοι. ‘Ενα δεύτερο, είπε και ο Τσώρτσιλ ότι το χειρότερο επιχείρημα ενάντια στη δημοκρατία είναι μία 5λεπτη συζήτηση με τον μέσο ψηφοφόρο. Εγώ δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στα δυο παιδιά, και δεν θα συμμετάσχω στην ψηφοφορία!» είπε και ακολούθησε χαμός στο πλατό.

Ο Νίκος Μουρατίδης άρχισε να φωνάζει «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Δεν επιτρέπεται αυτό που κάνεις!», ο Κωστόπουλος απάντησε: «Γιατί; Έχω ζαβώσει!», και ο Μένιος Φορυθιώτης τον ενημέρωσε ότι πρέπει να αποφασίσει, και ακόμη και η νωρίτερη ψηφοφοία του ειχε φέρει τους παίκτες σε ισοψηφία. Ο Κωστόπουλος πήρε ένα κέρμα και το έριξε, με τον παρουσιαστή να φωνάζει ότι δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο!

Εν τέλει, η ψηφοφορία συνεχίστηκε, και η επιτροπή αποφάσισε να αποχωρήσει η Δαλιδά, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκινησή της, καθως έχει ακουστεί ότι έχουν αναπυχθεί ιδιαίτερα συναισθήματα ο ένα για τον άλλο μέσα στο παιχνίδι. 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00