search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57
MENU CLOSE

Σε ιδιώτη ο Μπουτάρης για την αποκομιδή 1.500 τόνων σκουπιδιών

25.06.2017 10:43
«Βόμβα» Μπουτάρη: Είμαι κάθετα αντίθετος στις μαθητικές παρελάσεις - Media

 

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε την απειλή του προς τους εργαζόμενους πράξη και προχώρησε στη προκήρυξη διαγωνισμού για να αναθέσει την αποκομιδή απορριμμάτων 1.500 τόνων σκουπιδιών σε ιδιωτική εταιρεία. Η προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια αναφέρει ότι ο Δήμος θα διαθέσει 192.000 ευρώ για τρεις ημέρες αποκομιδής (400 τόνοι ημερησίως). Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα γίνει γνωστό αύριο στις 10:30.

Η απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να προχωρήσει σε σύμβαση με ιδιώτη για να καθαρίσει η πόλη εξόργισε τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι αποφάσισαν κατά τη σημερινή ημέρα να εμποδίσουν τον στόλο απορριμματοφόρων ασφαλείας να εξέλθει από το αμαξοστάσιο του Δήμου. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα δεν θα μαζευτεί από τους κάδους ούτε μία σακούλα σκουπιδιών. Οι εργαζόμενοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα σχέδια Μπουτάρη για εμπλοκή ιδιώτη. «Αύριο θα επιχειρήσουμε να εμποδίσουμε την διεξαγωγή του διαγωνισμού για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας» δήλωσε στο thestival.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης, κ. Κλεοπάτρα Χοροζίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57