search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Πλήρωσε 70 χιλ. δολ. για ουκρανικό λάδι που δεν παρέλαβε ποτέ

25.06.2017 11:04
Ο βασικός διατροφικός σύμμαχος της καρδιαγγειακής μας υγείας - Media

 

Μια συμφωνία μεταξύ δύο εμπορικών στελεχών για αγορά λαδιού Ουκρανίας έναντι 70 χιλιάδων δολαρίων Αμερικής, που έγινε το 2012, έφθασε σήμερα ενώπιον της Αστυνομίας μετά από καταγγελία του ενός συμβαλλομένου για εξαπάτηση του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συγκεκριμένα, διευθυντής εταιρείας από τη Λευκωσία συμφώνησε με άλλη κυπριακή εταιρεία να την προμηθεύσει με 100 τόνους λάδι από την Ουκρανία έναντι 70 δολαρίων Αμερικής ανά τόνο.

Όπως καταγγέλλει σήμερα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που θα παραλάμβανε το λάδι και η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής βιοκαυσίμων με μονάδα στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίας Βαρβάρας Πάφου, έστειλε βάσει της συμφωνίας με έμβασμα 53 χιλιάδες δολάρια περίπου στον λογαριασμό του διευθυντή της εταιρείας που θα προμήθευε το ουκρανικό λάδι.

Όπως καταγγέλλει ωστόσο ο παραπονούμενος, μέχρι σήμερα δεν έχει παραλάβει καμία ποσότητα του προιόντος που συμφωνήθηκε.

Η Αστυνομία άρχισε την διερεύνηση της υπόθεσης και μεταξύ άλλων ερευνά το ενδεχόμενο απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Πηγή: Φιλελεύθερος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:26