search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Πρωτοφανές: Γρονθοκόπησε 15χρονη για … ένα κοτόπουλο (Video)

26.06.2017 10:17
Πρωτοφανές: Γρονθοκόπησε 15χρονη για … ένα κοτόπουλο (Video) - Media

 

Ένα εξαιρετικά περίεργο περιστατικό συνέβη στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει αφήσει σοκαρισμένη την τοπική κοινωνία.

Ένα ζευγάρι το οποίο είχε πάει να αγοράσει ένα ψητό κοτόπουλο έκανε παράπονα στην ιδιοκτήτρια πως ήταν κρύο. Μετά από μια ολιγόλεπτη λεκτική διαμάχη η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να τους επιστρέψει τα χρήματα τους αλλά το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, αντιθέτως εντάθηκε.

Το ζευγάρι άρχισε να χτυπάει το τζάμι και η ιδιοκτήτρια βγήκε από το μαγαζί για να τους πει να σταματήσουν και να τους ενημερώσει πως η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί. Η γυναίκα του ζευγαριού ήταν σε έξαλλη κατάσταση και όρμησε κατά της ιδιοκτήτριας, σπάζοντας της τη μύτη.

Για κακή της τύχη η 15χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας έβλεπε το περιστατικό από το αμάξι. Κατέβηκε για να βοηθήσει τη μητέρα της και η γυναίκα την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ρίχνοντας την αναίσθητη.

Το ζευγάρι, ο Nathaniel και η  Latasha Smith καταζητούνται από τις Αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:07