search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:20
MENU CLOSE

Την Τετάρτη καταθέτει ο Γιαννουσάκης για το Noor-1

26.06.2017 10:58
Κρήτη: Δικάζεται 45χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον φίλο της - Media

Συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τους χρηματοδότες στην υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Noor-1» που εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε τον Ιούνιο του 2014 στη Βλήχα Ελευσίνας, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου στην ανακρίτρια Πειραιά που χειρίζεται την υπόθεση, ο καταδικασθείς επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 19 Ιουνίου, εστάλη «πρόσκληση» στις φυλακές από τον εισαγγελικό λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση. Ο κ. Γιαννουσάκης αυτή τη στιγμή κρατείται στις φυλακές Χαλκίδας και αναμένεται να μεταχθεί εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται σχετική έρευνα της εισαγγελίας Πειραιά, προκειμένου να ελεγχθούν σύμφωνα με πληροφορίες, τραπεζικά εμβάσματα που εστάλησαν από εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στην εταιρεία του «Noor 1». H έρευνα της εισαγγελίας ξεκίνησε μετά από ανώνυμες καταγγελίες που εστάλησαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μεταβιβάσθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος σε 7 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων μεταξύ των οποίων και ναυτιλιακές ενώ τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν, δεν αποκλείεται να μπουν και να συσχετισθούν στον ίδιο φάκελο της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στην Βουλή θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση αναφορικά με τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιαννουσάκη ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17