search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:24
MENU CLOSE

Νέο ζευγάρι-βόμβα στη σόουμπιζ – Συνεχώς μαζί, λένε όσοι τους είδαν (Photos)

26.06.2017 16:14
Νέο ζευγάρι-βόμβα στη σόουμπιζ - Συνεχώς μαζί, λένε όσοι τους είδαν (Photos) - Media

 

Αν οι πληροφορίες και οι… κακές γλώσσες αποδειχθούν σωστές, τότε ίσως και να μιλάμε ήδη για το «ζευγάρι του 2017», μηδενός εξαιρουμένου! Και οι αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τα… φωτογραφικά ντοκουμέντα δείχνουν ότι μάλλον είναι αλήθεια.

Μιλάμε για δύο από τους πιο φωτογενείς και ταλαντούχους καλλιτέχνες της ποπ μουσικής σήμερα, την Katy Perry και τον Chris Martin, τραγουδιστή των Coldplay, οι οποίοι, όχι μόνο έβγαλαν μαζί φωτογραφίες με φανς τους στο φεστιβάλ Glastonbury, αλλά συνελήφθησαν να το σκάνε παρέα από τα παρασκήνια του δημοφιλούς φεστιβάλ.

Υπενθυμίζεται ότι η Katy Perry χώρισε πρόσφατα με τον Orlando Bloom, μετά από ένα διάστημα θυελλώδους έρωτα, ενώ ο Martin, αφότου χώρισε με την Gwyneth Paltrow, είχε μια σύντομη σχέση με την ηθοποιό Annabelle Wallis, η οποία έκανε τον κύκλο της νωρίτερα φέτος και είναι μόνος και… έτοιμος.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι μια μέρα νωρίτερα, ο Martin σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εθεάθη να φιλιέται με την τραγουδίστρια Dua Lipa, αν και το περιστατικό διαψεύστηκε από εκπροσώπους και των δύο σταρ.

Για να δούμε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:24