search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:02
MENU CLOSE

France Football: «Μιλάει με Ζιλέ ο Ολυμπιακός»

26.06.2017 16:58
France Football: «Μιλάει με Ζιλέ ο Ολυμπιακός» - Media

 

Το France Football υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ.

Για την απόκτησή του Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ κινείται ο Ολυμπιακός όπως αποκαλύπτει σε σχετικό δημοσίευμα το France Football.

Βάσει των όσων αναφέρει οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον παίκτη και την γαλλική ομάδα, έχοντας μάλιστα και αρκετές πιθανότητες να τον κάνει δικό του.

Ο Ζιλέ έχει συμβόλαιο με την Ναντ για ακόμη έναν χρόνο κάτι που διευκολύνει την προσπάθεια των Πειραιωτών να τον ντύσουν στα χρώματά τους. Σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ο Βέλγος γνωρίζει πολύ καλά τον Χάσι από τη θητεία του στην Άντερλεχτ.

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και την αγωνιστική σεζόν που τελείωσε έπαιξε σε 41παιχνίδια (38 πρωταθλήματος, 2 Λιγκ Καπ και ένα κυπέλλου) έχοντας σκοράρει τρεις φορές.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59