search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:28
MENU CLOSE

Νέα φρίκη ISIS: Τα «λιονταράκια του Χαλιφάτου» δολοφονούν κρατούμενους (Photos -Video)

27.06.2017 06:15
Νέα φρίκη ISIS: Τα «λιονταράκια του Χαλιφάτου» δολοφονούν κρατούμενους (Photos -Video) - Media

 

Μπορεί η συμμαχία κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους να έχει καταφέρει σοβαρά πλήγματα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης, ωστόσο οι τζιχαντιστές δεν πτοούνται και συνεχίζουν να δημοσιοποιούν βίντεο κατά των εχθρών του.  

Τώρα, μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο παιδιά που ανήκουν στην οργάνωση προχωρούν στην εκτέλεση αιχμαλώτων των τζιχαντιστών.

Τα παιδιά, από τα οποία το μεγαλύτερο φέρεται να είναι 8 χρονών, είναι ντυμένα στα μαύρα και στέκονται πίσω από τους κρατούμενους και συμπεριφέρνονται σαν τους ενήλικους δασκάλους τους.

Αναγκάζουν τους αιχμαλώτους α γονατίσουν, τους τραβούν ανελέητα τα μαλλιά και τους αναγκάζουν να σκύψουν το κεφάλι τους μπροστά περιμένοντας την χαριστική βολή.

Μέχρι τα «λιονταράκια του Χαλιφάτου» να τραβήξουν την σκανδάλη, ο μεγαλύτερος από αυτά αρχίζει να απαγγέλλει το… κατηγορητήριο των αιχμαλώτων.

Αν και το παιδομάζωμα είναι πρακτική που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές του ISIS, εντούτοις πολλά από τα παιδιά στις τάξεις του είναι ορφανά των πολεμιστών του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27