search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Οι μεταμεσονύκτιες απειλές της Νταϊάνα στην Καμίλα: «Θα σε σκοτώσω»

27.06.2017 07:35
Οι μεταμεσονύκτιες απειλές της Νταϊάνα στην Καμίλα: «Θα σε σκοτώσω» - Media

 

Μια βιογραφία της Καμίλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας με συγγραφέα τον Penny Junor ο οποίος αφού μίλησε με το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της, συγκέντρωσε στοιχεία και δημοσιεύει ιστορίες που μέχρι πρότινος ήταν παντελώς άγνωστες.

Στη βιογραφία γίνεται μεγάλη αναφορά στις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ της Νταϊάνα και της Καμίλα, αφού σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η βιογραφία η πρώτη ζήλευε παράφορα την ιδιαίτερη σχέση και επαφή που είχε αναπτυχθεί μεταξύ της Καμίλα και του Πρίγκιπα Καρόλου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, μάλιστα, η Νταϊάνα απειλούσε ευθέως την Καμίλα ότι θα της κάνει κακό. «Έχω στείλει κάποιον να σε σκοτώσει. Βρίσκεται έξω, στον κήπο του σπιτιού σου» φέρεται να είπε η Νταϊάνα σε τηλεφωνική συνομιλία μαζί της, με τον συγγραφέα να υποστηρίζει ότι η Καμίλα είχε δεχθεί πολλά παρόμοια τηλεφωνήματα.

Η Νταϊάνα δεν μπορούσε να ελέγξει τον θυμό της και είχε διάφορα ξεσπάσματα, ακόμα και δημοσίως, αναφέρει η εν λόγω βιογραφία περιγράφοντας, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο περιστατικό που είχε λάβει χώρα το 1989 σε ένα πάρτι όπου ήταν παρούσες πολλές εξέχουσες προσωπικότητες.

«Καμίλα, θέλω να γνωρίζεις ότι ξέρω ακριβώς τι τρέχει ανάμεσα σε εσένα και τον Κάρολο. Δεν γεννήθηκα χθες» της είχε πει χαρακτηριστικά η Νταϊάνα με την Καμίλα να γίνεται έξω φρενών που την εξέθεσε μπροστά σε κόσμο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27