search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Φρίκη: Μάνα και δυο κόρες βρέθηκαν νεκρές μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα τους

27.06.2017 08:32
Φρίκη: Μάνα και δυο κόρες βρέθηκαν νεκρές μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα τους - Media

 

Η κοινή γνώμη εξακολουθεί να μη μπορεί να πιστέψει το θάνατο της μητέρας και των δυο κορών της μέσα στο διαμέρισμα τους.

Η 78χρονη και οι δυο κόρες της, 54 και 53 χρονών αντιστοίχως, βρέθηκαν νεκρές με όλες τις υποψίες να στρέφονται προς το σενάριο της τριπλής αυτοκτονίας.

Οι Αρχές της Αυστραλίας ξεκαθαρίζουν όμως πως δεν έχουν καταλήξει στα ακριβή αίτια του θανάτου του οπότε δεν μπορούν να μιλήσουν με βεβαιότητα για το αν πρόκειται για ομαδική αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο πολυτελές διαμέρισμα, ειδοποιημένα από τους γείτονες που δεν είχαν για καιρό σημείο ζωής των γυναικών.

Το συγκρότημα στο οποίο διέμεναν φημίζεται για την τοποθεσία του, καθώς προσφέρει ασυναγώνιστη θέα ενώ βρίσκεται πάνω σε νησί που συνδέεται με την Gold Coast μέσω γέφυρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33