search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Ανήλικος μετανάστης ταξίδεψε 230 χιλιόμετρα κρυμμένος… κάτω από λεωφορείο (Video)

27.06.2017 13:44
Ανήλικος μετανάστης ταξίδεψε 230 χιλιόμετρα κρυμμένος... κάτω από λεωφορείο (Video) - Media

 

Ένα μικρό αγόρι διένυσε 230 χιλιόμετρα από το Μαρόκο έως την Σεβίλλη στην νότιο Ισπανία, πιασμένο κάτω από ένα λεωφορείο, ανακοίνωσαν οι ισπανικές αρχές την Δευτέρα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Μαρίας Δεναξά στο enikos.gr.

Ο ανήλικος, που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του, η οποία κρίνεται ικανοποιητική, σύμφωνα με τους γιατρούς που το παρακολουθούν.

Το σωστικό συνεργείο της Σεβίλλης δημοσίευσε ένα βίντεο, που δείχνει τον ανήλικο να απομακρύνεται από το λεωφορείο που είχε αναχωρήσει από την πόλη της Ταγγέρης στο βόρειο Μαρόκο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι «το αγόρι είναι ανήλικο» και ότι «μάλλον κρεμάστηκε κάτω από το λεωφορείο στην πόλη Τετουάν που βρίσκεται πολύ πιο μακριά από την Ταγγέρη».

«Το λεωφορείο έφτασε στη Σεβίλλη και όταν ο οδηγός ετοιμαζόταν να ανοίξει τις πόρτες για να αποβιβαστούν οι επιβάτες παρατήρησε κάτι παράξενο στο όχημα. Κάλεσε την αστυνομία και τους πυροσβέστες που ανακάλυψαν το αγόρι να κρέμεται κάτω από το όχημα», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πολλοί μετανάστες από την Αφρική διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους προσπαθώντας να φθάσουν στην Ευρώπη μέσω της Ισπανίας.

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26