search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή στο εξώφυλλο του Vanity Fair (Photos)

27.06.2017 14:05
Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή στο εξώφυλλο του Vanity Fair (Photos) - Media

 

Αν υπάρχει ένα περιοδικό το οποίο έχει καθιερώσει να κοσμεί τα εξώφυλλά του με γυμνές φωτογραφήσεις εγκύων σταρ, αυτό δεν είναι άλλο από το Vanity Fair

Το περιοδικό είχε κάνει την αρχή το μακρινό 1991, όταν η Ντέμι Μουρ είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη και σε… ενδιαφέρουσα από την Άννι Λίμποβιτς, σε ένα εξώφυλλο που είχε προκαλέσει πραγματικό σκάνδαλο.

Πιο πρόσφατα, λίγο πριν γεννήσει, η Νάταλι Πόρτμαν είχε φωτογραφηθεί κι αυτή από την Άννι Λίμποβιτς για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Και τώρα, άλλη μια σταρ, η υπερ-πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς έκανε το βήμα και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη και έγκυος για το Vanity Fair, και πάλι από την Λίμποβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει ομολογήσει η ίδια η Γουίλιαμς, η εγκυμοσύνη της ήλθε κάπως… ξαφνική, προσθέτοντας ότι έκανε έξι (!) διαδοχικά τεστ, μέχρι να πειστεί ότι όντως είναι έγκυος.

Mάλιστα, η Γουίλιαμς δέχθηκε να φωτογραφηθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αλέξις Οχανιάν.

(πηγή photos: Vanity Fair)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20