search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Σκουπίδια στη Λάρισα: Η φωτιά και οι ψεκασμοί για μολύνσεις (Photos)

27.06.2017 14:21
Σκουπίδια στη Λάρισα: Η φωτιά και οι ψεκασμοί για μολύνσεις (Photos) - Media

 

Συνεργεία του Δήμου Λάρισας προχώρησαν σε ψεκασμούς των σκουπιδιών για την αποφυγή μολύνσεων από τον τεράστιο όγκο απορριμμέτων που υπάρχει στα πεζοδρόμια της πόλης.

Η απόφαση ελήφθη την Δευτέρα, καθώς μετά τη συνάντηση που υπήρχε μεταξύ εργαζομένων και δημοτικής αρχής, εκτιμήθηκε πως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για την εξομάλυνση της κατάστασης.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από συνεννόηση της δημοτικής αρχής της πόλης με τους εργαζόμενους, αυξήθηκε ο αριθμός των απορριμματοφόρων που έκαναν αποκομιδή σκουπιδιών.

Φωτιά

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, σε μεγάλο όγκο σκουπιδιών στο κέντρο της Λάρισας, προκαλώντας αναστάτωση από τους έντονους καπνούς.

Για την κατάσβεση της φωτιάς χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου επιχείρησε με ένα όχημα μαζί με το πλήρωμά του.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγή φωτογραφιών: larissanet.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50