search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:01
MENU CLOSE

Τέλος συναγερμού στη στρατιωτική βάση στην Αλαμπάμα

27.06.2017 18:03
Τέλος συναγερμού στη στρατιωτική βάση στην Αλαμπάμα - Media

 

Λήξη συναγερμού σήμανε στην στρατιωτική βάση Ρέντστοουν στην Αλαμπάμα, η οποία βρισκόταν για διάστημα περίπου τριών ωρών σε κατάσταση αποκλεισμού, λόγω της πληροφορίας ότι στο χώρο της βρισκόταν ενεργός ένοπλος.

Εκπρόσωπος της βάσης δήλωσε ότι η κατάσταση συναγερμού ήρθη και ότι η διοίκηση της βάσης προτίθεται να διενεργήσει έρευνα για το περιστατικό, τονίζοντας, πάντως, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ εικάζουν ότι το περιστατικό ενδεχομένως να σχετίζεται με ενδοοικογενειακή βία εντός της βάσης, καθώς δεν έχει γίνει κάποια αναφορά σε ένοπλο ή σύλληψη.

Πάντως, όπως και να έχει, το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στις τοπικές αρχές, με την αστυνομία να στέλνει και επίλεκτη μονάδα για καλό και για κακό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00