search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Συγκλονιστικό βίντεο: Η Κούρδισσα «αμαζόνα» που… γέλασε τον θάνατο

28.06.2017 10:14
Συγκλονιστικό βίντεο: Η Κούρδισσα «αμαζόνα» που… γέλασε τον θάνατο - Media

Πολλά έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια για τους Κούρδους μαχητές του YPG στη Συρία οι οποίοι μάχονται καθημερινά κατά της τρομοκρατίας τους Ισλαμικού Κράτους.

Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα, τα διεθνή μέσα έχουν αυξήσει και τις αναφορές τους στις Κούρδισσες μαχήτριες του YPJ, του γυναικείου τμήματος στρατού του YPG.

Το θάρρος και η μαχητικότητα των γυναικών αυτών είναι απαράμιλλα και ποτέ δεν δίστασαν να μπουν στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Τώρα ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις γυναίκες που μάχονται στη Ροτζάβα της Συρίας, δημοσιεύτηκε σε σελίδα στο Facebook.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, γυρισμένο στη Ράκα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο, που είναι η βάση μιας ομάδας μαχητριών βλέπουμε μια πολύ νεαρή κοπέλα να κρατά όπλο, να σημαδεύει και να πυροβολεί. 
Έλάχιστα δευτερόλεπτα μετά,μια σφαίρα περνάει ξυστά από το κεφάλι της και σκάει στον τοίχο πίσω της. 

Η κοπέλα είναι ψύχραιμη, γνωρίζει καλά πως αυτή τη ζωή επέλεξε να ζήσει και λίγο μετά ξεσπά σε… γέλια.  Η ίδια μιλά με τις συναγωνίστριές της γι’ αυτό που μόλις συνέβη, σαν να περιγράφει μια στιγμή από τον αγώνα της ενάντια στην τρομοκρατία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08