search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Όλη η δράση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

28.06.2017 13:21
Όλη η δράση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αποκλειστικά στην COSMOTE TV - Media

 

Το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT, περιλαμβάνει για ακόμα μια εβδομάδα πλούσια δράση σε βόλεϊ, μηχανοκίνητα και τένις.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέχεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP που διεξάγεται στη Γερμανία, αλλά και τις εξελίξεις στα WRC Rally, NASCAR και Red Bull Race World Championship. Την Κυριακή 2/7, στις 13.00, το COSMOTE SPORT 7HD μας μεταφέρει στον 8ο σταθμό της χρονιάς, στην Πολωνία, με το WRC Rally Poland Power Stage να λαμβάνει για ακόμα μια φορά χώρα σε πολύ γρήγορους δρόμους. Ο Σεμπαστιάν Οζιέρ είναι και πάλι στο Νο1 της κατάταξης, με τον Τιερί Νεβίλ να ακολουθεί από απόσταση 18 βαθμών.

Το NASCAR θα μας μεταφέρει στην Ντεϊτόνα, την Κυριακή 2/7, στις 02.30 (COSMOTE SPORT 5HD), για τον αγώνα Coke Zero 400. Στις οθόνες μας επιστρέφει και το Red Bull Air Race World Championship που συνεχίζεται στη Βουδαπέστη (Κυριακή 2/7,15.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Στο βόλεϊ, για τρίτη διαδοχική χρονιά, το Beach Volleyball Major Series επιστρέφει στην Κροατία, όπου θα «μεταφερθούν» ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT. Οι προημιτελικοί ανδρών ξεκινούν το Σάββατο 1/7, στις 15.05, οι ημιτελικοί την Κυριακή 2/7 στις 12.05, ενώ ο τελικός στις 17.05. Στις γυναίκες, το Σάββατο 1/7, στις 17.20, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός, στις 18.20  ο δεύτερος και στις 23.05 ο τελικός. Όλοι οι παραπάνω αγώνες θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 8HD.

Οι φαν του τένις, θα παρακολουθήσουν μέσα από το COSMOTE SPORT 6HD,  το ΑΤP 250 Antalya Cup, που προστέθηκε στο πρόγραμμα των ATP World Tour 250. Την Πέμπτη 30/6, παρακολουθούμε τους δυο προημιτελικούς (10.00 & 15.00), ενώ την Παρασκευή 30/6 το πρόγραμμα έχει ημιτελικούς (10.00 & 15.00). Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 1/7, στις 17.30.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές πρεμιέρες σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της υποψήφιας για OSCAR® δραματικής ταινίας, Σύμμαχοι (Allied) με τον Μπραντ Πιτ και την Μαριόν Κοτιγιάρ ως ένα ζευγάρι κατασκόπων (Κυριακή 2/7, 21.00, ζώνη Blockbuster), αλλά και την πρεμιέρα της επίσης δραματικής ταινίας, Η Μικρή Μας Αδελφή (Our Little Sister) (Πέμπτη 29/6, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει η  πρεμιέρα του κινηματογραφικού ντεμπούτου του Πιέρο Μεσίνα, με την ταινία Η Μεγάλη Αναμονή (The Wait), η οποία βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Βενετίας και επικεντρώνεται στην απρόσμενη σχέση που αναπτύσσουν δύο γυναίκες, που συναντιούνται τυχαία σε μια βίλα της Σικελίας (Τετάρτη 28/6, 22.00, ζώνη Ladies First). Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε την Παρασκευή 30/6 το ντοκιμαντέρ του Ντέρικ Μάρει, I Am JFK Jr, αφιερωμένο σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες παγκοσμίως (22.00, ζώνη Doc o’ Clock). Την επόμενη ημέρα (Σάββατο 1/7) παρακολουθούμε σε Α’ Προβολή τη βιογραφική ταινία Love & Mercy που αναφέρεται στην ζωή του Μπράιαν Γουίλσον, αρχηγού του συγκροτήματος Beach Boys.

Στο COSMOTE 4HD, επικεντρωνόμαστε στην πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς ΖΟΟ, που έρχεται λίγες ώρες μετά της πρεμιέρα της στην Αμερική (Παρασκευή 30/6, 23.00), αλλά και στην πρεμιέρα της σειράς ICE, από τον βραβευμένο με OSCAR®, Ρόναλντ Μπας (Σάββατο 1/7, 23.00).

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βραβευμένο στις Κάννες δραματικό θρίλερ, Ωμότητες (Raw) (Σάββατο 1/7).

“ΕSPN 30 for 30” – The Marinovich Project

Την Πέμπτη 29/6, στις 22.00, θα βρούμε στο COSMOTE SPORT 6HD το “The Marinovich Project”, με πρωταγωνιστή τον Marv Marinovich, τον πρώτο ειδικό για την ενδυνάμωση και τη φυσική κατάσταση των παικτών στο NFL. Ο ίδιος, δοκίμασε αρχικά τη μέθοδο στο γιο του για να διαπιστώσει πού μπορεί να φτάσει ένα παιδί όταν μεγαλώνει υπό τις ιδανικές συνθήκες (με υγιεινή διατροφή και γυμναστική).

Πρεμιέρα στην Αντάλια

Το ΑΤP 250 Antalya Cup προστέθηκε στο πρόγραμμα των ATP World Tour 250 και η COSMOTE TV δίνει το «παρών» και σε αυτή τη διοργάνωση (COSMOTE SPORT 6HD). Οι Ντομινίκ Τιέμ και  Πάολο Λορέντσι θα αγωνιστούν επί τουρκικού εδάφους, ενώ ο Φερνάντο Βερντάσκο και άλλοι πέντε παίκτες, θα αναλάβουν την πρεμιέρα. Την Πέμπτη 29/6, παρακολουθούμε τους δυο προημιτελικούς (10.00 &15.00), ενώ την Παρασκευή 30/6 το πρόγραμμα έχει ημιτελικούς (10.00 & 15.00). Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 1/7, στις 17.30.

Συναρπαστική η σεζόν του MotoGP

Δέκα αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, οι κορυφαίοι οδηγοί συναντιούνται στη Γερμανία. Από την Παρασκευή 30/6, στις 10.50, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά, τις πρώτες δοκιμές στο GoPro Motorrad Grand Prix Deutschland. Το Σάββατο 1/7 στις 15.05 ξεκινούν οι πρώτες κατατακτήριες, ενώ ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 2/7, στις 14.30. Ο Μάβερικ Βινιάλες ηγείται της κατάταξης, στην πρώτη του σεζόν με τη Movistar Yamaha MotoGP, με τους Αντρέα Ντοβιτζιόσο (Ducati) και Μαρκ Μάρκεθ (Repson Honda Team) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. Οι Ντάνι Πεδρόσα (Repsol Honda Team) και Βαλεντίνο Ρόσι (Movistar Yamaha MotoGP) υπολείπονται ελάχιστων βαθμών του Μάρκεθ, γεγονός που κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα MotoGP.

Tour de France – Live

Ο περίφημος ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας ξεκινά το Σάββατο 1/7.Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά στο Eurosport 1HD και τα 21 ετάπ, καθώς και τις εκπομπές που θα πλαισιώσουν τις μεταδόσεις, με την ομάδα των ειδικών αναλυτών του Eurosport HD.

Η Μικρή Μας Αδελφή (Our Little Sister) – Α΄Προβολή

Τρεις αδελφές – η Σάτσι, η Γιοσίνο και η Τσίκα –  ζουν μαζί σε ένα μεγάλο σπίτι στην πόλη Καμακούρα. Όταν πεθαίνει ο πατέρας τους – που ήταν απών από την οικογενειακή εστία τα τελευταία 15 χρόνια -, ταξιδεύουν στην εξοχή για την κηδεία του, όπου και γνωρίζουν την ντροπαλή έφηβη ετεροθαλή αδελφή τους. Δένονται γρήγορα και την προσκαλούν να ζήσει μαζί τους. Η Σούζου δέχεται πρόθυμα, κι έτσι μια καινούργια ζωή γεμάτη ευχάριστες ανακαλύψεις ξεκινά για τις τέσσερις αδελφές (Πέμπτη 29/6, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres, COSMOΤΕ CINEMA 1HD).

Η Μεγάλη Αναμονή (The Wait)  – Α’ Προβολή

Το  κινηματογραφικό ντεμπούτο του Πιέρο Μεσίνα, που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Βενετίας, επικεντρώνεται στην απρόσμενη σχέση που αναπτύσσουν δύο γυναίκες, που συναντιούνται τυχαία σε μια βίλα της Σικελίας. Η Άννα (Ζιλιέτ Μπινός), λόγω ενός απρόοπτου συμβάντος, περνά μοναχικά τις ημέρες της στο σπίτι μέχρι που εμφανίζεται η Ζαν, η κοπέλα του γιου της (Λου ντε Λαάζ), υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος την κάλεσε στην Σικελία, με σκοπό να περάσουν τις διακοπές τους μαζί. (Τετάρτη 28/6, 22.00, COSMOΤΕ CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).

I AM JFK JR. – Α’ Προβολή

Μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις με φίλους αλλά και προηγμένα γραφικά, το ντοκιμαντέρ αποτίνει φόρο τιμής στον Τζον Κένεντι, τον πολιτικό που με την ελπίδα, την αισιοδοξία και τη ρητορική του γοήτευσε τους Αμερικανούς. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο δημιουργός και άλλων επιτυχημένων ντοκιμαντέρ Ντέρικ Μάρει (I Am Chris Farley, I Am Heath Ledger) (Παρασκευή 30/6, 22.00, COSMOΤΕ CINEMA 2HD, ζώνη Doc o’ Clock).

ZOO 3 – Νέος Κύκλος

Στην τρίτη σεζόν της σειράς, μεταφερόμαστε στο 2027, οπότε και ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Καθώς ο πληθυσμός συνεχίζει να μειώνεται, μια εξίσου καταστροφική απειλή υψώνεται με τη μορφή “υβριδίων”, αποφασισμένα να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Αν και η ομάδα έχει αποξενωθεί την τελευταία δεκαετία, οι Jackson, Jamie, Abraham, Dariela και Logan αναγκάζονται να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να επανενωθούν όταν μαθαίνουν ότι ο Mitch είναι ζωντανός. (Παρασκευή 30/6, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

ICE – Νέα Σειρά

Η αστυνομική δραματική σειρά ICE ακολουθεί τα δύο αδέλφια της οικογένειας Γκριν, καθώς εισχωρούν στο κύκλωμα του εμπορίου διαμαντιών του Λος Άντζελες. Όταν ο Φρέντι σκοτώσει έναν έμπορο διαμαντιών, ο αδελφός του Τζέικ πρέπει να τον βοηθήσει και να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση από τον «άρχοντα» του εγκλήματος. Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν στην υπόθεση μπλέκονται περισσότεροι κακοποιοί και Ομοσπονδιακοί πράκτορες. Ο σεναριογράφος της σειράς, είναι ο βραβευμένος με OSCAR®, Ρόναλντ Μπας. Ανάμεσα στο καστ, βλέπουμε τον βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες, Ντόναλντ Σάδερλαντ (Σάββατο 1/7, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

Σύμμαχοι (Allied) – Α’ Προβολή

Στη Βόρεια Αφρική του 1942, ο Μαξ και η Μαριάν, κατάσκοποι των Συμμάχων, γνωρίζονται κι ερωτεύονται στη διάρκεια μιας θανάσιμης αποστολής. Πολύ γρήγορα όμως, επώδυνες υποψίες θα απειλήσουν τη σχέση τους. Στην ταινία του βραβευμένου με OSCAR®, Ρόμπερτ Ζεμέκις, πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ (Κυριακή 2/7, 21.00, ζώνη Blockbuster).

Destination Wild – Αφιέρωμα

Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Nat Geo Wild HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, συναντώντας τα άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, σε διάφορες τοποθεσίες. Την Κυριακή 2/7 (19.00), δεν χάνουμε ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για τα άγρια δελφίνια.

Milo Murphy’s Law – Νέα Επεισόδια

 Από τη Δευτέρα 3/7 στις 17.15, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις νέες συναρπαστικές περιπέτειες του Milo Murphy. Οι ατυχίες τον κυνηγούν διαρκώς, όμως αυτό δεν τον πτοεί. Αντίθετα, ο Milo φροντίζει να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο (Disney XD ).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:34