search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου: «Η Νανά Καραγιάννη ήταν πικραμένη γιατί….» (Video)

28.06.2017 13:36
Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου: «Η Νανά Καραγιάννη ήταν πικραμένη γιατί….» (Video) - Media
 
Η Άννα Φόνσου, μίλησε στο Epsilon TV για τη Νανά Καραγιάννη και αποκάλυψε την πικρία που είχε η δημοσιογράφος.
 
«Ήταν πολύ εσωστρεφής η Νανά, δεν έλεγε ποτέ ούτε ότι ήταν άρρωστη, την άλλη φορά που αρρώστησε έτσι ξαφνικά και πήγαμε και στο νοσοκομείο της είπαμε: “Mα δεν μας έλεγες κάτι…”, δεν ήταν ένα κορίτσι που εκδηλώνεται ή ήθελε να τη λυπούνται… Όχι, δεν μας είχε πει τίποτα. Ερχόταν, γελάγαμε, μάλιστα μου έλεγε “φέρε μου τα ρούχα σου, αυτά που ήσουν τότε πολύ αδύνατη για να τα φοράω και της τα είχα χαρίσει όλα”. Ήταν δικό μας κορίτσι δηλαδή, έχω στεναχωρηθεί πραγματικά».
 
Και τόνισε η Φόνσου; « Επειδή ξέρω πολύ καλά αυτή την ασθένεια, γιατί έχω χάσει μια φίλη μου, της έλεγα όχι αυτό που λένε όλοι “αχ πάρε κιλά” και αυτά, της έλεγα πάρε κιλά σιγά – σιγά και σιγά – σιγά να δεις τον εαυτό σου όπως πρέπει να τον δεις και αν θες να σε βοηθήσω να σε πάω σε κανένα γιατρό… Είχε γιατρούς πάντως πήγαινε. Σε δικούς της γιατρούς. Μου λέει “έχω δικούς μου γιατρούς…”, “θέλω να απαλλαγώ από αυτόν τον εφιάλτη”, δηλαδή θεωρούσε ότι είναι εφιάλτης η ανορεξία… Γιατί ξέρετε ότι σε αυτή την ασθένεια δεν έχεις σταθερή εικόνα του εαυτού σου κάπως έτσι. Τα ξέρω. Βλέπεις τον εαυτό σου εκατό φορές πιο χοντρό απ’ ότι είσαι… ξέρω, όλα αυτά, αλλά είχε επίγνωση. Ήταν πολύ έξυπνη γυναίκα με πάρα πολύ χιούμορ. Αλλά δεν τελειώνει εύκολα η ανορεξία. Θέλει το χρόνο της ή φτάνει στο θάνατο».
 
Και τέλος αποκάλυψε την πικρία της: «Ήταν πικραμένη που δεν την φώναζαν οι εκπομπές… γιατί δημοσιογράφος ήταν δεν ήταν ηθοποιός. Αυτό το είχε έτσι σαν παράπονο, ότι “κανείς δε με φωνάζει”. Είχε και οικονομική ανάγκη πάντοτε η Νανά, δεν την φωνάζανε οι εκπομπές επειδή ήταν αδύνατη. Βέβαια, το να είναι αδύνατη δεν είχε καμία σχέση με το να σε φωνάζουν οι εκπομπές, αλλά πάντως δεν την φωνάζανε και αυτό το είχε παράπονο».

(πηγή: gossip-tv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22