search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Παράνοια: Ο Κιμ θέλει να εκτελέσει την πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας

28.06.2017 14:58
Το μυστήριο βαθαίνει: Γιατί «εξαφανίστηκε» ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Media
 
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναχτυπά: σύμφωνα με τα επίσημα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, ο ηγέτης της χώρας δεσμεύτηκε ότι θα… εκτελέσει την πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Παρκ και τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών της χώρας Ρι Πιόνγκ Χο, καθώς, όπως υποστηρίζει η Πιονγκγιάνγκ, είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του αρχηγού της Βόρειας Κορέας.
 
Τα ΜΜΕ της Πιονγκγιάνγκ ανέφεραν ότι η πρώην πρόεδρος Παρκ θα έχει τον «άθλιο θάνατο ενός σκύλου», χωρίς να το περιμένει και με μέθοδο που δεν θα μπορεί να προβλεφθεί. Μάλιστα, η Βόρεια Κορέα απαίτησε από τη Σεούλ να της παραδώσει την πρώην πρόεδρο και άλλους «προδότες», προκειμένου να «υπάρχει μέλλον» στις σχέσεις των δύο χωρών.
 
Η παράνοια, ωστόσο, συνεχίζεται καθώς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας, αν αποκαλυφθούν κι άλλες συνωμοσίες κατά του Κιμ Γιονγκ Ουν, τότε η Πιονγκγιάνγκ θα εφαρμόσει «συνοπτική τιμωρία χωρίς προειδοποίηση» στα εμπλεκόμενα μέρη.
 
Όπως ήταν φυσικό, η Σεούλ καταδίκασε τις ανακοινώσεις αυτές, ωστόσο, όπως αναφέρει η ιαπωνική εφημερίδα Ασάχι Σιμπούν, η πρόεδρος Παρκ, λίγο πριν οδηγηθεί σε παραίτηση για υπόθεση δωροδοκίας, φέρεται να είχε εγκρίνει μια «αλλαγή ηγεσίας» στην Πιονγκγιάνγκ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59