search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Εντυπωσιακά γενέθλια στη Μύκονο ετοιμάζει η Λόχαν: Ποιες διάσημες φίλες της κάλεσε

29.06.2017 08:06
Εντυπωσιακά γενέθλια στη Μύκονο ετοιμάζει η Λόχαν: Ποιες διάσημες φίλες της κάλεσε  - Media

 

Αγαπάει την Ελλάδα, είναι ηθοποιός, είναι τραγουδίστρια, είναι μοντέλο, είναι διάσημη, είναι απλά η Λίντσεϊ Λόχαν.

Η πιο πρόσφατη δραστηριότητα τής διάσημης Αμερικανίδας είναι αυτή στο χώρο του διαδικτύου, καθώς εγκαινίασε την νέα της lifestyle ιστοσελίδα.

Η 30χρονη σελέμπριτις ακολουθώντας τα βήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου, της Ρις Γουίδερσπουν και της Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε στο διαδίκτυο τον δικό της ιστότοπο και υπόσχεται ότι μέσα από αυτόν οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στον «αποκλειστικό κόσμο» της.

«Θα σας δώσω πρόσβαση στο αποκλειστικό μου περιεχόμενο και θα σας πω όλα τα μυστικά μου και τα τελευταία νέα πριν από οποιονδήποτε άλλον», υπόσχεται στην αρχική σελίδα του σάιτ της Preemium.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα περιλαμβάνει προσωπικά ημερολόγια της σταρ, βίντεο, φωτογραφίες, συμβουλές μόδας και ομορφιάς, οδηγό αγοράς, νέα από τα παρασκήνια και προβολή αγαπημένων προϊόντων.

Ωστόσο σε αντίθεση με τα σάιτ της Πάλτροου, της Γουίδερσπουν και της Λάιβλι η Λόχαν χρεώνει τους επισκέπτες με 2,99 δολάρια το μήνα, για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

Η Λίντσεϊ είναι ιδιαιτέρως δραστήρια χρήστης των social media και συχνά τροφοδοτεί με πληροφορίες το κοινό της.

Μάλιστα την Τρίτη έστειλε ανοιχτή πρόσκληση μέσω twitter σε διάσημους φίλους ώστε να παραβρεθούν στα γενέθλιά της που ετοιμάζεται να γιορτάσει στις 2 Ιουλίου, φυσικά στην Μύκονο.

«Καλά μου κορίτσια: Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Πάρις Χίλτον ελάτε στη Μύκονο για τα γενέθλιά μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Και εσύ, Μπιγιονσέ», έγραψε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:45