search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τους επικριτές της: «Ντροπή σας» ! (Video)

29.06.2017 10:00
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τους επικριτές της: «Ντροπή σας» ! (Video) - Media

 

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης την ώρα που η εκπομπή της ήταν στον τηλεοπτικό αέρα. Αφορμή για τον θυμό της στάθηκαν οι αρνητικές κριτικές που δέχθηκε αναφορικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την είδηση του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη.

«Θέλω να πω κάτι. Επειδή γνώριζα και προσωπικά την Νανά, αυτό το περιστατικό με έχει στεναχωρήσει πολύ και για πολλούς λόγους. Και επειδή εκτιμούσα αυτή τη γυναίκα και είχα επικοινωνία μαζί της και για τον τρόπο που χάθηκε, από τον οποίο δυστυχώς υποφέρουν κι άλλα κορίτσια. Εμείς το χειριζόμαστε με απόλυτη αξιοπρέπεια και σεβασμό και στην οικογένεια και στους τηλεθεατές που παρακολουθούν. Μαζευτείτε, μαζευτείτε γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! Και εσύ ειδικά που τα γράφεις αυτά και σχολιάζεις το πώς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τι κάνουμε μετά κι αν έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις, ντροπή σου» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια εμφανώς αναστατωμένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40