search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:40
MENU CLOSE

Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ: Περήφανοι στην παρουσίαση βιβλίου του γιου τους (Photos)

29.06.2017 12:39
Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ: Περήφανοι στην παρουσίαση βιβλίου του γιου τους (Photos) - Media

 

Περήφανη η οικογένεια του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου με τη φωτογραφική συλλογή του μεγαλύτερου γιου τους, Μπρούκλιν, με τίτλο «Αυτά που βλέπω», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η έκθεση των φωτογραφιών που εμπεριέχονται στο βιβλίο του νεαρού Μπέκαμ έγινε στον βρετανικό οίκο δημοπρασιών Κρίστις στο νότιο Κένσιγκτον.

Η σχεδιάστρια Βικτώρια φόρεσε ένα σοβαρό μπλε κοστούμι από τη δική της συλλογή με ρούχα, ενώ ο πάντα κομψός πρώην ποδοσφαιριστής φόρεσε ένα γκρι Ραλφ Λόρεν κοστούμι.

Μία από τις διάσημες παρουσίες της βραδιάς ήταν αυτή της Λιβ Τάιλερ που εντοπίστηκε με τον σύντροφό της.

Το βιβλίο περιέχει 300 φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζεται ο κόσμος μέσα από τα μάτια του. «Οι φωτογραφίες εμπνέουν μια ολόκληρη γενιά σε όλον τον κόσμο και αυτό το βιβλίο θα δώσει στους φανς μια ιδέα σχετικά με το πως βλέπει τον κόσμο», δήλωσε η Φραντσέσκα Ντάου, διευθύντρια του Penguin Random House Children’s.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15