search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35
MENU CLOSE

Τρόμος στην παραλία: Επτά καρχαρίες βγήκαν στα ρηχά (Video)

29.06.2017 16:01
Ξεχάστε τους λευκούς καρχαρίες: Αυτός είναι ο καρχαρίας που πρέπει να φοβάστε (Video) - Media

 

To τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται τα κρούσματα καρχαριών, οι οποίοι εγκαταλείπουν τα βαθιά νερά και βγαίνουν στα ρηχά -πολύ ρηχά, μερικές φορές- τρομοκρατώντας τους λουόμενους.

Το νέο περιστατικό εισβολής καρχαριών στην παραλία συνέβη στο νησί Οκαλούζα της Φλόριντα, όπου αμέριμνοι κολυμβητές είδαν ξαφνικά αρκετούς καρχαρίες να βγαίνουν στα αβαθή.

Όπως είναι φυσικό, η παρουσία των επικίνδυνων ψαριών στα ρηχά προκάλεσε πανικό, καθώς οι καρχαρίες ήταν από 1,5 ως πάνω από δύο μέτρα σε μήκος και φαίνονταν επιθετικοί.

Συνολικά επτά από τα επικίνδυνα ψάρια βγήκαν κοντά στην παραλία, ενώ εκτιμάται ότι επρόκειτο είτε για καρχαρίες του υφάλου είτε για ταυροκαρχαρίες, δύο επικίνδυνα είδη.

Ωκεανοβιολόγοι σημειώνουν ότι τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των καρχαριών έχει αυξηθεί σημαντικά όπως και οι επιθέσεις σε ανθρώπους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35