search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

29.09.2011 17:30
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που  κυκλοφορεί  την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου  - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο:«Δεν πουλάμε! Χαρίζουμε!!» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι Ευρωπαίοι αναλαμβάνουν μόνοι της την εκποίηση της περιουσίας μας. Οσμή σκανδάλου εκατοντάδων εκατομμυρίων στην αποτίμηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τα ερωτήματα που θα απασχολήσουν τον εισαγγελέα. Οι δεσμεύσεις με υπογραφή Παπανδρέου-Βενιζέλου για γρήγορο ξεπούλημα.

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο:«Δεν πουλάμε! Χαρίζουμε!!» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι Ευρωπαίοι αναλαμβάνουν μόνοι της την εκποίηση της περιουσίας μας. Οσμή σκανδάλου εκατοντάδων εκατομμυρίων στην αποτίμηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τα ερωτήματα που θα απασχολήσουν τον εισαγγελέα. Οι δεσμεύσεις με υπογραφή Παπανδρέου-Βενιζέλου για γρήγορο ξεπούλημα. (Σελ. 2,3,4,5,16,17)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ’Όρος η διαρκής λιτότητα για να μείνουμε στο ευρώ. Ρεπορτάζ για το στενό γερμανικό κοστούμι και για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό ξεπουλήματος της ελληνικής δημόσιας περιουσίας. (Σελ. 4-5)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ήταν η τελευταία ψήφος ανοχής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο τέλος για τα ακίνητα; Το ερώτημα αυτό ταλανίζει την ηγετική ομάδα της κυβέρνησης και τον Γιώργο Παπανδρέου που αντιμετωπίζει την κατάσταση μέρα τη μέρα… (Σελ.6-7)

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Τέσσερα χρόνια εργασίας και 1.500 ευρώ σύνταξη στα 55; Και όμως γίνεται αν είσαι ένας από αυτούς που νομοθετεί και φροντίζει για να εξασφαλίσει, εκτός από το παντεσπάνι του, και τα γηρατειά του… Οι 300 του κοινοβουλίου, ξέρουν… (Σελ. 10-11)

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά, το Φανάρι και ο… αφορισμένος. (Σελ. 47).

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η Μάρω Βαμβουνάκη, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της με αφορμή το νέο της μυθιστόρημα “Ο ερωτευμένος Πολωνός” ( εκδόσεις Ψυχογιός), μας λέει ότι είναι πρόκληση για έναν συγγραφέα να περιγράφει την ευτυχία και πως οι άνθρωποι φοβούνται να είναι ευτυχισμένοι. Ακόμη: Οι κρατικές ορχήστρες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, το θεατρικό έργο του Δ. Κεχαίδη «Εξάρες σε μια παρτίδα  Τάβλι», συνέντευξη του πιο ακριβοπληρωμένου Γάλλου κωμικού Φρανσουά Ξαβιέ Ντεμεζόν και αφιέρωμα στον καλλιτέχνη Λάζαρο Ζήκο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:18