search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Άλτμαν: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

29.06.2017 20:37
Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Άλτμαν: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» - Media

 

Το βράδυ της Πέμπτης προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Ομρι Άλτμαν για να ολοκληρώσει αύριο την μεταγραφή του. Ενθουσιασμένος με το επικείμενο deal ο Ισραηλινός που αποθέωσε το τριφύλλι και τον κόσμο του!

Σε ελληνικό έδαφος πάτησε το βράδυ της Πέμπτης ο Όρμι Άλτμαν προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα.

Ευδιάθετος και χαρούμενος για το νέο… ταξίδι που ξεκινά, ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε «μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» το τριφύλλι και αποθέωσε τους φίλους του.

Την Παρασκευή, ο 24χρονος άσος –που συνοδευόταν από δύο μάνατζερ και τον πατέρα του- θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια, αποτελώντας την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

«Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει το νέο μου ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας, έχει μεγάλη ιστορία και τους καλύτερους οπαδούς. Περιμένω να τους γνωρίσω στο γήπεδο.. Είναι μία νέα πρόκληση για μένα, έχω ακούσει τα καλύτερα. Την Παρασκευή θα τακτοποιήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα υπογράψω» είπε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος ο Άλτμαν, με τον ΣΠΟΡ FM να βρίσκεται εκεί και να τον υποδέχεται.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:27