search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:22
MENU CLOSE

ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει σε δυναμική επανεκκίνηση την οικονομία

29.06.2017 20:50
ΝΔ σε Τσίπρα: Πρέπει να διαμηνύσει ότι δεν υφίσταται ζήτημα μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα - Media

 

«Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα βιώνουν οι πολίτες» τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Economist.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει δείξει αλλεργία ιδεολογική απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, πως καταδιώκει την υγιή επιχειρηματικότητα, πως γυρίζει την παιδεία μας πολλές δεκαετίες πίσω και πως επιβάλλει διαρκείς φορολογικές επιβαρύνσεις.

«Για όλους αυτούς τους λόγους είναι μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να οδηγήσει σε δυναμική επανεκκίνηση την οικονομία και τη χώρα σε έξοδο από την κρίση. Αδυνατεί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμβάλει θετικά στις προοπτικές της χώρας. Είναι μια κυβέρνηση ανίκανη να ξεκολλήσει από το χθες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21