search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Ο Βασίλης Λυριτζής αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ -Χωρίζει το τηλεοπτικό «δίδυμο» μετά από 15 χρόνια

30.06.2017 07:18
Ο Βασίλης Λυριτζής αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ -Χωρίζει το τηλεοπτικό «δίδυμο» μετά από 15 χρόνια - Media

Σταματά από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Λυριτζής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά και ο Δημήτρης Οικονόμου στο τέλος της πρωινής εκπομπής «Πρώτη Γραμμή».

Έτσι μπαίνει τέλος στο γνώριμο «δίδυμο» της ελληνικής τηλεόρασης, οι οποίοι κάνουν μαζί εκπομπή εδώ και πολλά χρόνια, ξεκινώντας στην ΕΡΤ το 2002 με την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στην απογευματινή ζώνη, συνεχίζοντας στην πρωινή και μετατρέποντας το όνομα σε «Πρώτη γραμμή».

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχαιρέτησε τον Βασίλη Λυριτζή λέγοντας: «Εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας. Η “Πρώτη Γραμμή” όμως δεν σταματάει». Όπως είπε «είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι».

Ο Δημήτρης Οικονόμου μάλιστα δήλωσε φορτισμένος, καθώς είναι επαγγελματικά με τον Λυριτζή από το 1989.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Λυριτζής ανέφερε ότι κλείνει ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας και σημείωσε: «Φαντάζομαι κάποιος άλλος θα ανοίξει. Οι κύκλοι στη ζωή ανοίγουν και κλείνουν».

Το 2010 πήραν «μεταγραφή» στον ΣΚΑΪ όπου παρέμειναν μέχρι και σήμερα.

Παρελθόν από το σταθμό αποτελεί και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Στρατής Τριλίκης.

Λίγο μετά το σήμα τέλους της εκπομπής, ο Σκάι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε για την συνεργασία τους δύο δημοσιογράφους που αποχωρούν. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του «ΣΚΑΪ» με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή», τον παρουσιαστή  Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη. 
Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.
Ο «ΣΚΑΪ» ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:00