search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:04
MENU CLOSE

Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της Πόρσε στην Εθνική οδό (Photos)

30.06.2017 11:22
Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της Πόρσε στην Εθνική οδό (Photos) - Media

 

Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων με την Πόρσε πραγματοποίησαν κάτοικοι της Θήβας, στον τόπο του δυστυχήματος της 26ης Μαρτίου.  Η άτυχη 33χρονη και το τρίχρονο αγοράκι της βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό τους που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού όταν μία πόρσε έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μετατρέποντας τα δυο αυτοκίνητα σε μια άμορφη, πύρινη μάζα.

Μπορεί ο τραγικός σύζυγος και πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου να μη παραβρέθηκε στο σημείο, ωστόσο, όπως είπε και ο παπάς που τέλεσε το τρισάγιο επιθυμία του Υπάτιου είναι να φτιαχτεί στο σημείο του δυστυχήματος ένα εκκλησάκι έτσι ώστε ο ίδιος  αλλά και οι οικογένειες των δύο αδικοχαμένων φίλων να μπορούν να πηγαίνουν να ανάβουν ένα κερί στη μνήμη των δικών τους ανθρώπων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33