search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:40
MENU CLOSE

H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie

30.06.2017 13:19
H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Aussie - Media
 
Love, music… και Coca-Cola, ήταν τα «μαγικά» συστατικά της διοργάνωσης των φετινών Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Aussie! 
 
Μοναδικές συνεργασίες από το μεγαλύτερο line up Ελλήνων καλλιτεχνών, εντυπωσιακά shows και πολλές εκπλήξεις ξεσήκωσαν το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο την Τρίτη 27 Ιουνίου. 
 
Ανάμεσά τους, το συγκρότημα ONIRAMA παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» με ένα μοναδικό Coca-Cola act! Το αγαπημένο μας brand ήταν και αυτή τη χρονιά ο Μεγάλος Χορηγός, απογειώνοντας τη διάθεση και χαρίζοντας αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και δροσιάς, σε ένα ανατρεπτικό party που τα είχε όλα! 
 
Με έντονη καλοκαιρινή διάθεση, οι ONIRAMA εμφανίστηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας το απόλυτο hit του καλοκαιριού «Κλείσε Τα Μάτια 2017». Το νέο μουσικό κομμάτι αποτελεί την ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της παγκόσμιας καμπάνιας της Coca-Cola, ”Taste The Feeling” και συνόδευσε το λανσάρισμα της νέας Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια. 
Οι ONIRAMA στη σκηνή των Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Aussie
Στη σκηνή εμφανίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, πρεσβευτής της καμπάνιας του νέου προϊόντος, και μαζί με τους ONIRAMA παρακίνησαν το κοινό να «κλείσει τα μάτια» και να αφεθεί στη μελωδία του νέου τραγουδιού, υπενθυμίζοντας σε όλους πως κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή, ειδικά όταν ξέρεις πώς να την απολαμβάνεις. 
Ο Σάκης Τανιμανίδης και οι ONIRAMA σε ένα μοναδικό Coca-Cola act
Η αγαπημένη μας Coca-Cola επεφύλασσε μια άκρως καλοκαιρινή έκπληξη στο κοινό, μέσα από ένα μοναδικό διαγωνισμό που έτρεξε κατά τη διάρκεια του event! Ο παρουσιαστής της βραδιάς Θέμης Γεωργαντάς, κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού act παρέα με τις Ειρήνη Παπαδοπούλου και Λάουρα Νάργες, κάλεσε τον κόσμο να ανεβάσει τις φωτογραφίες του κατά τη διάρκεια του event χρησιμοποιώντας το hashtag #cocacolagreece. 
 
Μετά από κλήρωση, δύο τυχεροί νικητές, κέρδισαν ένα ταξίδι αξίας 1,000 Ευρώ για να ταξιδέψουν με όποιον θέλουν σε Ελλάδα ή Κύπρο. Ο διαγωνισμός φυσικά δεν σταματά εκεί, καθώς φέτος το καλοκαίρι η αγαπημένη μας Coca-Cola  αναδεικνύει κάθε μέρα ένα νικητή ο οποίος κέρδίζει 1,000 Ευρώ για μοναδικές διακοπές σε Ελλάδα ή Κύπρο. 
 
Πώς; Πληκτρολογώντας απλά τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού summer.coca-cola.gr
 
Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, καθώς μέσα από τρία διαφορετικά activations το αγαπημένο μας brand κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να διασκεδάσει τους επισκέπτες, λίγο πριν την έναρξη των μουσικών βραβείων. Η Coca-Cola προετοίμασε το κοινό για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ταξιδεύοντάς το μέσα από τα ειδικά VR γυαλιά, σε μοναδικούς προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε για τις ανάγκες του event. 
 
Επίσης, το 1ο Coca-Cola Escape Room έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στα φετινά Mad Video Music Awards by Coca-Cola and Aussie και κατόρθωσε να τραβήξει όλα τα βλέμματα προσελκύοντας αμέτρητους επισκέπτες, οι οποίοι συμμετείχαν γεμάτοι ενθουσιασμό με στόχο να ανακαλύψουν τα κρυμμένα Coca-Cola στοιχεία. Τέλος, Το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store υποδέχτηκε για μια ακόμη φορά όλους τους Coke lovers, δίνοντάς τους  την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους από τη μοναδική συλλεκτική συλλογή του αγαπημένου brand.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:34