search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Αποκάλυψη-σοκ από παρουσιαστές: Ο Τραμπ επιχείρησε να μας εκβιάσει (Video)

30.06.2017 16:44
Αποκάλυψη-σοκ από παρουσιαστές: Ο Τραμπ επιχείρησε να μας εκβιάσει (Video) - Media

 

Στην αποκάλυψη ότι ο Λευκός Οίκος τους εκβίασε με σκανδαλώδες δημοσίευμα, αν δεν ζητούσαν συγνώμη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την κριτική που ασκούν στη διακυβέρνησή του προχώρησαν οι παρουσιαστές Τζο Σκάρμπορο και Μάικα Μπρεζίνσκι της δημοφιλούς ενημερωτικής εκπομπής του MSNBC «Morning Joe».

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίθεση που ο Τραμπ εξαπέλυσε κατά των δύο παρουσιαστών, χαρακτηρίζοντας τον Σκάρμπορο ως «χαμηλού IQ» και «ψυχοπαθή» και λέγοντας ότι η Μπρεζίνσκι είχε εμφανιστεί στο ξενοδοχείο του στο Μαρ-α-λάγκο αιμορραγόντας από λίφτινγκ.

Ο Σκάρμπορο και η Μπρεζίνσκι είπαν στην εκπομπή τους ότι κορυφαίος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι πρέπει να «ικετεύσουν» για να μην βγει καταστροφικό για τους ίδιους δημοσίευμα στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «National Enquirer» και ότι δημοσιογράφοι της εφημερίδας παρενοχλούσαν τα παιδιά της Μπρεζίνσκι.

Η αποκάλυψη των δημοσιογράφων προκάλεσε νέα αντίδραση του Τραμπ, ο οποίος κατηγόρησε τον Σκάρμπορο ότι εκείνος του ζήτησε να μην βγει το δημοσίευμα, ωστόσο, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι έχει και μαγνητοφωνήσεις των τηλεφωνημάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:47