search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:00
MENU CLOSE

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Βαλαβάνη: «Αυτός ο άνθρωπος ήταν…»

01.07.2017 09:12
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τέλος από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - Media

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το ριάλιτι, παραμένει ωστόσο ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Η αθλητικογράφος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον για πολλούς λόγους έχει ανοίξει πλέον το κινητό της και έχει ανεβάσει τις πρώτε της φωτογραφίες από το νησί στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία από έναν στίβο μάχης, με παίκτες του Survivor (τραβήχτηκε πριν από αρκετές βδομάδες) και έναν Τούρκο συντελεστή.

Η αθλητικογράφος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον άνθρωπο αυτό που ήταν όπως λέει κοντά σε όλους τους παίκτες και τους πρόσεχε.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν στο πλευρό μας 5 ολόκληρους μήνες και μας πρόσεχε στα μάτια του! Ένας υπέροχος επιστήμονας και ένας φανταστικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ @drmetinkus!
A trully great mentor, hard to find.. difficult to part with… and impossible to forget! It was nice to meeting you Dr. Metin! Thank you for your patience and caring, your kind words and everything you’ve done for us!». 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59