search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:22
MENU CLOSE

«Φρούριο» η Εκάλη για τον Γάμο της Χρονιάς- Τι παρέλαβαν οι καλεσμένοι με κούριερ

01.07.2017 11:14
Άλλα κόλπα: Τον χώρισε η σύντροφος του λίγες μέρες πριν παντρευτούν αλλά δεν τα έβαψε μαύρα – Παντρεύτηκε τον εαυτό του (Video) - Media

 

Ούτε… κουνούπι δεν θα περάσει ακάλεστο στον χώρο της τελετής του γάμου της χρονιάς, του γάμου της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με την Espresso, ήδη περίπου 500 καλεσμένοι έχουν παραλάβει με κούριερ hi-tech κάρτες εισόδου με τα στοιχεία τους, για να περάσουν από τα μηχανήματα ελέγχου.

Με απλά λόγια χωρίς τη συγκεκριμένη κάρτα, που έχει το μέγεθος πιστωτικής, δεν θα μπορέσει κανείς να μπει στην έπαυλη των Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη – κουμπάρων του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η τελετή θα ξεκινήσει στις 21.00, αλλά στον χώρο θα βρίσκονται αρκετές ώρες νωρίτερα σεκιούριτι φροντίζοντας να πάνε όλα καλά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ληφθούν και εναέρια μέτρα, καθώς είναι πολύ πιθανό να πετάει ελικόπτερο πάνω από την οικία της οικογένειας του Βαρδή Βαρδινογιάννη για να υπάρχει απόλυτος έλεγχος.

Πηγή: Espresso

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:21