search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Με αυτό το Gadget το αυτοκίνητο σας δεν θα «βράσει» ποτέ ξανά (Video)

01.07.2017 12:43
Βάρκιζα: Αυτοκίνητο έπεσε από τον γκρεμό στη θάλασσα (Video) - Media

 

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητο δεινοπαθεί όταν το παρκάρετε στον ήλιο. Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου είναι η τέλεια οικονομική λύση που θα προστατεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τις βλάβες που του προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Τώρα το καλοκαίρι είναι πραγματικό μαρτύριο να μπαίνετε μέσα στο αμάξι που έχετε αφήσει στον ήλιο. Η ζέστη είναι αφόρητη και μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και αδιαθεσία σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Πολλές φορές, μάλιστα, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου υπερβαίνει τους 55 βαθμούς.

Πρόκειται για έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα αυτοκινήτου που τοποθετείται στο τζάμι και βγάζει προς τα έξω τον ζεστό αέρα κατά τους θερινούς μήνες. 

Το εκπληκτικό είναι ότι το Autocool κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ και δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.

Με τον συγκεκριμένο ανεμιστήρα μειώνεται η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο κατά 40% κι έτσι ακόμα και αν αφήσετε το αυτοκίνητο σας κάτω από τον καυτό ήλιο η εσωτερική του θερμοκρασία θα παραμείνει σε ανεκτά επίπεδα.

Πηγή: spirossoulis.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:44