search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:02
MENU CLOSE

Κωνσταντινόπουλος: Όποιος θέλει την παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ, πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης

01.07.2017 14:42
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο ίδιο ψέμα θεατές - Media

 

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αφορμή το χαιρετισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου στο συνέδριο της ΔΗΣΥ επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η ΔΗΣΥ δεν μπορεί να είναι με όσους δίχασαν την κοινωνία και κυβερνούν με τον Καμμένο. «Στις επόμενες εκλογές ή εμείς ή αυτοί», είπε χαρακτηριστικά. «Όποιος θέλει την παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης», επεσήμανε.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι η ΔΗΣΥ πρέπει να πει καθαρά στους πολίτες ότι αν δεν υπάρξει παραγωγή πλούτου, και οι συντάξεις θα μειωθούν, και η ανεργία θα αυξηθεί. «Πρέπει να τους πούμε ότι το δημόσιο τελείωσε και δεν μπορεί να δώσει νέες θέσεις εργασίας», συνέχισε και επισήμανε πως «η χώρα έχει ανάγκη από επενδύσεις 70 δισ. ευρώ».

Για τα επόμενα βήματα στάθηκε στην ανάγκη να επιλεγούν προσεχτικά και χαρακτήρισε θετικό την επίσπευση των διαδικασιών που ανακοίνωσε χθες η Φώφη Γεννηματά. Για τη μορφή του νέου φορέα ζήτησε να ψηφίσουν όσοι συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου και ότι το νέο συνέδριο θα είναι χωρίς ποσοστώσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00