22/10/2019 07:56:43

Προγραμματιστής βρήκε την «απάντηση» στις εισπρακτικές εταιρείες (Video)

Προγραμματιστής βρήκε την «απάντηση» στις εισπρακτικές εταιρείες (Video) - Media

 

Την εκδίκησή του από τις εισπρακτικές εταιρείες που τον ενοχλούσαν κάθε λίγο και λιγάκι, πήρε ένας youtuber, φτιάχνοντας ένα επικό πρόγραμμα.

Κάποτε λόγω και του τραγουδιού, είχε κυριαρχήσει το μότο «οι ωραίοι έχουν χρέη», όμως αυτές οι εποχές έχουν περάσει και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου χρωστάει κάπου. Κάτι που σημαίνει οτι η ενόχληση από κάποια εισπρακτική εταιρεία που έχει αναλάβει για λογαριασμό της τράπεζας να πιέσει τον οφειλέτη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ένας άνθρωπος όμως στην άλλη πλευρά του Ατλάντικου δεν άντεξε άλλο και έψαξε να βρει έναν τρόπο για να πάρει την εκδίκησή του. Και τον βρήκε...

Κατάφερε να φτιάξει ένα πρόγραμμα, το οποίο αναλάμβανε να μπλοκάρει το αριθμό που τον ενοχλούσε. Πως; Πραγματοποιώντας 28 κλήσεις προς κάθε δευτερόλεπτο. Ναι, καλά διαβάσατε... 28 κλήσεις το δευτερόλεπτο.

Έτσι, το όλο σύστημα του τηλεφωνικού κέντρου υπερφορτωνόταν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν κλήσεις από αυτό, ενώ όταν χτυπούσε κάποιο από τα τηλέφωνα, ο... άτυχος που το σήκωνε άκουγε ηχογραφημένα μηνύματα.

Ακούστε τις αντιδράσεις τους...

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.