search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:32
MENU CLOSE

«Η πρώτη βάρδια ολοκληρώθηκε στις 9.30 το πρωί και η δεύτερη ξεκίνησε τα μεσάνυχτα» – Ο Δήμος Ζωγράφου για τον θάνατο της υπαλλήλου καθαριότητας

01.07.2017 15:22
«Η πρώτη βάρδια ολοκληρώθηκε στις 9.30 το πρωί και η δεύτερη ξεκίνησε τα μεσάνυχτα» - Ο Δήμος Ζωγράφου για τον θάνατο της υπαλλήλου καθαριότητας - Media

 

Τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό της 62χρονης μητέρας 4 παιδιών εν ώρα εργασίας εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζωγράφου.

Ολόκληρη η επιστολή του Δήμου Ζωγράφου:

«Η εξηνταδυάχρονη Ντανιέλλα Πρελορέντζου εργαζόταν ως οδοκαθαρίστρια στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου. Μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την Πέμπτη 29/06, η συγκεκριμένη υπάλληλος δούλεψε για πρώτη φορά την Παρασκευή 30/06, στις 6.30 π.μ μέχρι τις 9.30 π.μ συλλέγοντας τα σκουπίδια από τα καλαθάκια της λεωφόρου Παπάγου και η επόμενη βάρδια της ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στις 12.01 π.μ προσήλθε στην εργασία της. Πριν ξεκινήσει να δουλεύει, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο πλευρό της βρίσκονταν συνεχώς η δήμαρχος και οι συνάδελφοι της. Θα γίνει νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια  και στους οικείους της. Η διοίκηση του Δήμου θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03