18/10/2019 23:21:15

Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αυξήσει την εκλογική του πελατεία με παλαιοκομματικό τρόπο

Δένδιας: Στο Eurogroup δεν επιβεβαιώθηκαν οι μεγάλες προσδοκίες της κυβέρνηση - Media

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αυξήσει την εκλογική του πελατεία με παλαιοκομματικό τρόπο» υποστήριξε ο Νίκος Δένδιας σημειώνοντας «πως ξανανοίγουμε ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει».

«Είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τους νοητικούς ακροβατισμούς της κυβέρνησης. Το παραμύθι δεν είναι ευρεσιτεχνία του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως του ΣΚΑΙ.

«Οι μόνιμες θέσεις και ανάγκες θα καλύπτονταν από μόνιμο προσωπικό και οι έκτακτες ανάγκες θα καλύπτονταν από συμβασιούχους», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ περιγράφοντας το πλαίσιο που είχε θέσει η Νέα Δημοκρατία.

«Δεν λέμε πως θα τους μονιμοποιήσουμε όλους»

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα λαϊκισμού. Εμείς δεν λέμε πως θα τους μονιμοποιήσουμε όλους. Δεν θα ακολουθήσουμε λαϊκίστικη πολιτική στο θέμα των συμβασιούχων», τόνισε.

Χρειαζόμαστε θεσμική ανασυγκρότηση

Αναφερόμενος στο δημόσιο τομέα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε πως κάποια στιγμή «θα πρέπει να συμφωνήσουμε στην αξιολόγηση» των υπαλλήλων.  «Ο δημόσιος τομέας είναι πραγματικά ασθενής» υποστήριξε ο Νίκος Δένδιας σημειώνοντας πως «το κράτος χρειάζεται θεσμική ανασυγκρότηση».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.