search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Έπιασε καρχαρία με τα γυμνά του χέρια και προκάλεσε «σάλο» στο Ίντερνετ (Video)

02.07.2017 08:59
Η υποβρύχια συνάντηση ενός τεράστιου κροκοδείλου με έναν καρχαρία – Λίγο πιο δίπλα κολυμπούσαν παιδιά (Video) - Media

 

Ένας νεαρός φοιτητής στις ΗΠΑ κατάφερε να προσελκύσει πάνω του τα βλέμματα όλου του κόσμου με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο 19χρονος Alex Winn να βουτά και να βγάζει με τα χέρια του έναν μικρό καρχαρία, τον οποίο στη συνέχεια «ρίχνει» στην αποβάθρα.

Πριν το ρίξει, τονίζει στους φίλους του να κρατήσουν μακριά τα σκυλιά που έχουν μαζί τους ενώ όταν τελικά βγήκε και εκείνος από το νερό, πόζαρε μαζί με το θήραμα του.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως έριξε τον καρχαρία πίσω στο νερό «σχεδόν αμέσως» και πως συνέχισε να κολυμπά χωρίς κανέναν τραυματισμό, όμως αυτή η σκηνή δεν περιλαμβάνεται στο βίντεο που έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Πολλά από τα σχόλια που δέχθηκε ήταν εξαιρετικά αρνητικά, με έναν χρήστη να τον προτρέπει «την επόμενη φορά που θα βουτήξεις πιάσε λίγο IQ, όχι καρχαρίες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59