search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Πάτρα: Κληρώνει για τα «λουκέτα» σε super market ιδιοκτησίας πρώην Μαρινόπουλου

02.07.2017 09:13
Σκλαβενίτης: Το μεγαλύτερο deal διάσωσης επί ελληνικού εδάφους ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις - Media

 

Το σκηνικό που θα διαμορφωθεί την επόμενη ημέρα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή ως προς το νέο «χάρτη» λειτουργίας των καταστημάτων που πέρασαν στην «ομπρέλα» του ομίλου Σκλαβενίτης αποτελεί το μεγάλο ζητούμενο.

Οι αποφάσεις της ιδιοκτησίας σχετικά με τον τελικό αριθμό των super market που θα λειτουργήσουν και αυτά στα οποία θα μπει λουκέτο αναμένεται να γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Για το «δίκτυο» της Αχαϊκής πρωτεύουσας, προς το παρόν άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τα τρία καταστήματα σε Λύκωνος, Αγίου Ανδρέου και εθνική οδό στην Πάτρα, τα οποία έχουν κλείσει για ανακαίνιση με το ζητούμενο να είναι πότε θα ξανά λειτουργήσουν. Την ίδια ώρα η αίσθηση που υπάρχει είναι, πως τα παλαιά Carrefour express πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν να λειτουργούν τόσο στην Πάτρα όσο και σε άλλα αστικά κέντρα της Δυτικής Ελλάδος καθώς τα περισσότερα δεν είναι ανταγωνιστικά.

Να σημειωθεί πως το προσωπικό των τριών καταστημάτων που  παραμένουν κλειστά λόγω ανακαίνισης έχει απορροφηθεί από αυτό της Περιβόλας ενώ κάποιο εργαζόμενοι είχαν μετακινηθεί στο Αίγιο για την κάλυψη των αναγκών σε καταστήματα που υπάρχουν εκεί.

Σε ό,τι αφορά και την περιοχή η συμφωνία που έχει υπογραφεί με τις τράπεζες προβλέπει  όσα καταστήματα δεν είναι βιώσιμα μέσα σε ένα εξάμηνο να κλείσουν και να μπουν σε διαδικασία πώλησής τους από τον ίδιο τον όμιλο Σκλαβενίτη ή να βρεθούν επιχειρηματίες στους οποίους θα ενοικιαστούν.

Στο μεταξύ αυξάνονται οι πιέσεις των τραπεζών προς την εταιρεία προκειμένου να υλοποιήσει τα όσα προβλέπει η συμφωνία για βαριά διαφήμιση, προκειμένου να επιτευχθεί η επιστροφή των καταναλωτών που εγκατέλειψαν την επωνυμία «Μαρινόπουλος» όταν τα super market του ομίλου άρχισαν να παίρνουν τον κατήφορο και στη συνέχεια έβαλαν λουκέτο.

Πηγή: patrastimes.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02