search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:20
MENU CLOSE

Γεννηματά: Ε, ναι, λοιπόν, επιστρέψαμε

02.07.2017 12:55
Γεννηματά: Ε, ναι, λοιπόν, επιστρέψαμε - Media

 

Με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά και με το ψήφισμα έγκρισης του «Σχεδίου Ελλάδας», της προγραμματικής διακήρυξης και του νέου συμβόλου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

«Επιστρέψαμε» σημείωσε με έμφαση η Φώφη Γεννηματά στο κλείσιμο του συνεδρίου, τονίζοντας: «Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια κοίτη. Πολιτικά στελέχη και προσωπικότητες με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και ιστορικές διαδρομές, άνθρωποι που είχαν αποστασιοποιηθεί, απογοητευμένοι από τον κατακερματισμό του προοδευτικού χώρου, η νέα γενιά της Παράταξης που έδωσε στο συνέδριο μας φρεσκάδα με το λόγο της, ανατρεπτική ορμή με τις ιδέες της, δημιουργικότητα με τις προτάσεις της. Γινόμαστε κάθε μέρα και περισσότεροι».

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά λέγοντας χαρακτηριστικά πως καθημερινά οι θεσμοί δέχονται από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μεγάλα πλήγματα. «Ο πρωθυπουργός έδωσε προχθές πρωτοφανές δείγμα καθεστωτικής αντίληψης θεωρώντας ως θεσμικό εμπόδιο αποφάσεις της Δικαιοσύνης που απλά δεν συμφωνούσε μαζί τους» σημείωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Η Φώφη Γεννηματά παρείχε απόλυτη στήριξη στον πρώην πρωθυοιυργό Κώστα Σημίτη (με αφορμή δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου), λέγοντας πως «ο πανικός τους, τούς οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο, τούς οδηγεί σε νέο γύρο επιθέσεων σκανδαλολογίας. Και το κάνουν αυτό σήμερα, εντελώς τυχαία. Σήμερα, που ολοκληρώνεται με τόσο μεγάλη επιτυχία το Συνέδριο μας». Σε υψηλούς μάλιστα τόνους σημείωσε ότι «η απάντηση είναι για άλλη μια φορά ξεκάθαρη: Διαφάνεια για τους πάντες και παντού. Χωρίς παιχνίδια με τους θεσμούς. Επιθέσεις στον πρωθυπουργό της χώρας που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θωράκισε τη χώρα, δεν πιάνουν. Θα πάρουν την περιφρόνηση που τους αξίζει. Ματαιοπονούν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18