search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:11
MENU CLOSE

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού

02.07.2017 18:55
Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού - Media

 

 «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Μίνωα Κυριακού» αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει: “Υπήρξε ένας άνθρωπος με όραμα, αρχές και ιδανικά. Σημάδεψε με την πορεία του την επιχειρηματική ζωή του τόπου για πολλές δεκαετίες. Μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της ναυτιλίας, προχώρησε στην ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού “ANT1”, συνεισφέροντας σημαντικά στην αντικειμενική ενημέρωση, τον πλουραλισμό και την πολυφωνία. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Κυριακού και στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 εξέφρασε μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. “Ο Μίνως Κυριακού διοίκησε τα ΜΜΕ του έντιμα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δημιουργικός, δυναμικός, εξαιρετικός επιχειρηματίας και οικογενειάρχης, ο Μίνως Κυριακού έφυγε ξαφνικά από κοντά μας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

 «Υπήρξε πρωτοπόρος με ό,τι ασχολήθηκε, από τη ναυτιλία έως και τα ΜΜΕ, αφήνοντας σε όλα την προσωπική του σφραγίδα. Η ίδρυση, δημιουργία και λειτουργία του ΑΝΤ1 από τον Μίνωα Κυριακού υπήρξε σταθμός για την ενημέρωση και ψυχαγωγία στη χώρα μας. Με ιδιαίτερη συγκίνηση λόγω της ειλικρινούς και πολυετούς φιλίας μας εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο εκλιπών υπήρξε σημαντική προσωπικότητα στον επιχειρηματικό τομέα και είχε πολυσχιδή δραστηριότητα. Αφήνει ένα σπουδαίο έργο και μια βαριά παρακαταθήκη στα παιδιά του, ως συνεχιστές αυτής της επιτυχημένης πορείας”.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ανάρτησή του στο Twitter  ανέφερε: “Έφυγε ένας σπάνιος άνθρωπος. Πρωτοπόρος, πατριώτης, πετυχημένος, χαμηλών τόνων, ο Μίνως Κυριακού άνοιγε πάντα δρόμους. Καλό ταξίδι Πρόεδρε”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15