search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Survivor: Έφθασαν στην Ελλάδα οι παίκτες για τον ημιτελικό- Το έλα να δεις στο αεροδρόμιο

03.07.2017 06:20
Survivor: Έφθασαν στην Ελλάδα οι παίκτες για τον ημιτελικό- Το έλα να δεις στο αεροδρόμιο - Media

Σε ελληνικό έδαφος  βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor, που επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο μέσω Γερμανίας.

Η παραγωγή έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην τους δει κανείς, αλλά δεν τα κατάφερε! Στοαεροδρόμιο έγινε ο χαμός. Φίλοι και θαυμαστές περίμεναν να τους δουν. 

Έτσι, σε ελάχιστα λεπτά οι διάσημοι πλέον παίκτες του Survivor είχαν περικυκλωθεί από μικρούς και μεγάλους που ήθελαν ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί τους με τους παίκτες να συνειδητοποιούν ξαφνικά την απήχηση που έχουν στην Ελλάδα.

Πρώτος και μόνος του βγήκε από την αίθουσα αφίξεων ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ ακολούθησαν μαζί Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Τους τέσσερις φιναλίστ περίμεναν άνθρωποι της παραγωγής για να τους επιβιβάσουν σε βανάκι και να τους πάνε σε άγνωστη τοποθεσία έως ότου ολοκληρωθεί και ο τελικός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:13