search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Καμμένος: Ταύτιση ΝΔ με συμφέροντα (Video)

03.07.2017 12:46
«Βόμβα» Καμμένου για «Ρουβίκωνα»: Κάποιος ήξερε για την εισβολή στο υπ. Άμυνας - Media

 

Την επιχειρηματολογία που έχει χρησιμοπoιήσει ως τώρα για την υπόθεση του NOOR 1 μετέφερε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας όμως κάποια στοιχεία δραματοποίησης. 

Ο υπουργός Άμυνας επανέλαβε ότι οι συνομιλίες με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη έγιναν μετά από επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ότι επί 21 λεπτά ο ισοβίτης του ανέφερε όλα όσα είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2015 περί της εμπλοκής του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Παρόλα αυτά επεσήμανε ότι ο Ε. Γιαννουσάκης το βράδυ καταγγέλλει τον Μαρινάκη και το πρωί καταγγέλλει εμάς. Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι δεν γνωρίζει την εισαγγελέα κ. Τζίβα που μετά τα τηλεφωνήματα επιχείρησε να πάρει κατάθεση από τον κρατούμενο. 

Στο πολιτικό επίπεδο ο υπουργός Άμυνας άσκησε κριτική για διαπλοκή με συμφέροντα στη  ΝΔ υποστηρίζοντας ότι στελέχη της πληρώνονται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζοντας τον Μάκη Βορίδη, ενώ αναφέρθηκε και σε σχέσεις επιχειρηματιών με τα στελέχη της ΝΔ Άννα Καραμανλή και Κώστα Αρβανιτόπουλο κάτι που όπως είπε καταγράφεται σε μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ. 

Τέλος, με αφορμή δημοσιεύματα στην εφημερίδα «Γαύρος» αλλά και παλαιότερα, υποστήριξε ότι η ΝΔ στηρίζει πολιτικά πρακτικές εκβιασμών λέγοντας πως «οτιδήποτε συμβεί σε εμένα και στην οικογένεια μου θα είστε ηθικοί αυτουργοί». 

Επίσης, δικαιολόγησε την παρουσία του ως συνεπιβάτης σε στρατιωτικό ελικόπτερο υποστηρίζοντας ότι είναι μια πρακτική που ακολουθήθηκε και στο παρελθόν, ακόμη και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει καταθέσει αίτημα αρμοδίως για πτήση με στρατιωτικό μέσο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06