search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:30
MENU CLOSE

Το κινητό που δεν λέει να… πεθάνει: Η Samsung ετοιμάζει «ανάσταση» του Note 7

03.07.2017 13:24
Το κινητό που δεν λέει να… πεθάνει: Η Samsung ετοιμάζει «ανάσταση» του Note 7 - Media
 
To 2016 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη Samsung, όταν ο Κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας υποχρεώθηκε να αποσύρει από την αγορά το τηλέφωνο «ναυαρχίδα» του, το Note 7, το οποίο, λόγω προβλήματος σχεδιασμού της μπαταρίας του… έπαιρνε φωτιά!
 
Μόλις έγινε γνωστό ότι κάποια Note 7 αυτοαναφλέγονταν, η Samsung ανακάλεσε όλες τις συσκευές και άλλαξε τις μπαταρίες τους, ωστόσο, το πρόβλημα δεν λύθηκε και τελικά, η Samsung υποχρεώθηκε να αποσύρει από την αγορά όλες τις συσκευές, ιδίως όταν οι αεροπορικές εταιρείες υποχρέωναν τους κατόχους τους να τις αφήνουν στα αεροδρόμια, απαγορεύοντας την μεταφορά τους μέσα σε αεροσκάφη.
 
Από τότε κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι. Η Samsung κυκλοφόρησε ήδη τα Galaxy S8 και S8 Plus και οι φήμες θέλουν σύντομα να έρχεται και ο αντικαταστάτης του… ατυχήσαντος Note 7, το Note 8, το οποίο φέρεται να είναι μια εξαιρετική συσκευή.
 
Κι όμως, η Samsung δείχνει αποφασισμένη να επαναφέρει στο προσκήνιο το διαβόητο πλέον Note 7, σε μια ανακαινισμένη έκδοσή του. Οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή θα ονομάζεται Note FE (Fan Edition), θα έχει μικρότερη, και σε χωρητικότητα αλλά και σε μέγεθος, μπαταρία 3.200 mAh και η Samsung τονίζει ότι η συσκευή είναι απολύτως ασφαλής.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή θα πουληθεί μόνο στην Κορέα, σε τιμή ίση με τα δύο τρίτα της αρχικής τιμής του Note 7, και θα περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που είχε εξαρχής η συσκευή, μαζί με τον εικονικό βοηθό της Samsung, τον Bixby.
 
Για να δούμε αν αυτή τη φορά το Note 7 με τη νέα ονομασία του, θα τα καταφέρει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:29