search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50
MENU CLOSE

Τραγική επιβεβαίωση: Στους 18 οι νεκροί από τη φωτιά στο λεωφορείο στη Βαυαρία

03.07.2017 16:32
Τραγική επιβεβαίωση: Στους 18 οι νεκροί από τη φωτιά στο λεωφορείο στη Βαυαρία - Media
 
Τις τελευταίες ελπίδες για λιγότερα θύματα από το λεωφορείο που μετατράπηκε σε πύρινη κόλαση στη Γερμανία έσβησαν οι αρχές.
 
Δεκαοχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα τουριστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουσή του με μια νταλίκα σε έναν αυτοκινητόδρομο στην γερμανική πολιτεία της Βαυαρίας, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας.
 
«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι 18 αγνοούμενοι που επέβαιναν στο λεωφορείο σκοτώθηκαν στο δυστύχημα», ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, με ανάρτησή τους στο Twitter.
 
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 07:00 (τοπική ώρα, 08:00 ώρα Ελλάδας), όταν το τουριστικό λεωφορείο βρέθηκε σε μποτιλιάρισμα και έπεσε πάνω σε νταλίκα που προηγούνταν, κοντά στην πόλη Στάμπαχ, περίπου 90χλμ βορειοανατολικά της Νυρεμβέργης.
 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το λεωφορείο να πιάσει φωτιά και να καεί εντελώς. Τριάντα ακόμη επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά.
 
Οι ταυτότητες κάποιων επιβαινόντων μένει να εξακριβωθούν, αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι ξένοι υπήκοοι βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα, τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50