search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:28
MENU CLOSE

Εμμένει ο Πολάκης: Το ΣτΕ κουκουλώνει τις ληστείες του εκσυγχρονισμού

04.07.2017 06:01
Νέα επίθεση Πολάκη κατά Αρείου Πάγου: Ο σεβασμός κατακτάται ΔΕΝ απονέμεται - Media

 

Συνεχίζει ακάθεκτος ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  τις αναρτήσεις του κατά των δικαστικών και της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας για την παραγραφή χρεών.

Τώρα μέσα από ανάρτησή του στο Facebook τα ξημερώματα της Τρίτης Παύλος Πολάκης κατηγόρησε το ΣτΕ  πως «κουκουλώνει την ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία». Μάλιστα στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει και μια φράση την οποία χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χθες στην συζήτηση στη Βουλή λέγοντας πως το «το καλο το παληκαρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

« Τωρα που διαθέτουμε το μηχανιςμο και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγαδες(με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών ) 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία .
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
Πείτε μου τωρα για εξελίξεις στο “νομικό πολιτισμό ” που ειμαι αστοιχειωτος ,περι δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι “πυλώνες του έθνους ” που ειναι στις λίστες!!!
Αλλα όπως ειπε και σημερα ο Αλεξης “το καλο το παληκαρι ξέρει κι αλλο μονοπάτι”………………….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:27