search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Φονική… σαντιγί: Νέο ατύχημα με εκρηκτικό σωληνάριο (Photos)

04.07.2017 13:02
Φονική… σαντιγί: Νέο ατύχημα με εκρηκτικό σωληνάριο (Photos) - Media
 
Η σαντιγί… σκοτώνει! Μετά τον τραγικό θάνατο μοντέλου γυμνάστριας στη Γαλλία στις 18 Ιουνίου, άλλο ένα περιστατικό εκρηκτικού σωληναρίου σαντιγί σημειώθηκε στη χώρα.
 
Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ η Χάιντι Ντιμοτιέρ, μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού, το περιστατικό συνέβη καθώς ετοίμαζε μια τούρτα γενεθλίων για το παιδί της.
 
«Κούνησα το σωληνάριο και… μπουμ! Εξερράγη! […] Ήταν τρομακτικό. Το σκέπασμα έχει εξαφανιστεί και το σωληνάριο έχει καρφωθεί στο ταβάνι. Αν το είχα δεχθεί στο κεφάλι, τώρα θα ήμουν νεκρή», δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία μάλιστα τραυματίστηκε στο πόδι, μάλλον από θραύσματα του σωληναρίου
Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιουνίου η γυμνάστρια και blogger Ρεμπέκα Μπουργκέρ είχε σκοτωθεί ότι ένα σωληνάριο σαντιγί είχε εκραγεί στα χέρια της, χτυπώντας την στο στήθος.
Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είχε δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφία με τον τύπο του σωληναρίου της σαντιγί που είχε εκραγεί στα χέρια της, σκοτώνοντάς την.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08